Video Las Vegas

vrijdag 11 maart 2011

Route66 en Hoover Dam

Vandaag zijn we via de Historic Route 66 Highway naar Las Vegas gereden. Het werd een lange weg, want Arizona is heel veel woestijn. Zonder airco kun je hier niet overleven; vandaag was het bij aankomst in Las Vegas 26 graden Celsius.

Onderweg bij Seligman veel Route 66 prularia, natuurlijk wel geinig:Van plaatsen als Hackberry had ik me onderweg wel iets van voorgesteld, maar het bleken 2 huizen te zijn en verder woestijn!
Na 100 mijl reden we de Hoover dam op. De dam is indrukwekkend en bestaat uit heel veel beton. Hij voorziet Las Vegas en een groot deel van Nevada van elektriciteit en is dus giga groot:We gaan nu even eten, want we zijn weer in heerlijk luxe Las Vegas!


4 opmerkingen:

Decoriethe zei

En... hebben jullie na ons skype-gesprek nog een lekker eettentje gevonden? Nu weer Mac's e.d. in overvloed! Geen bonen met eieren en olijven meer! Tot morgenmiddag (op skype) xxx

DECORIETJE zei

Hier boven had dus moeten staan DECORIETJE (mijn alter-ego). Vingers op de verkeerde knopjes... maar het is ook al heel laat!

Anoniem zei

Hallo Rob,
het blijft leuk om je te volgen op de weblog, mooie foto's.
Geniet van de laatste dagen in Amerika. Wij zitten hier met ons drieen het hele atm park te monitoren terwijl buiten de zon volop schijnt. Weer verkeerd gepland, met zo'n zon moet je gewoon thuis zitten.
Groetjes en alvast een prettige en rustige terug reis.
Het zaterdag team.

Anoniem zei

Heej kowbojs, prachtige lokomotieven foto's van USA loco's. Wat een gedrog die stoomlok! Trouwens alle foto's blijven adembenemend fantastisch eigenlijk meteen om jaloers op te zijn alles is BIG. Alvast een goede terugreis.
Gr. Wim