Video Las Vegas

maandag 7 maart 2011

Op weg naar Zion NP.

Na sightseeing van Las Vegas en de avond daar zijn we zondag op weg gegaan naar Valley of Fire. Het lijkt wel of de rotsen in brand staan, vandaar Fire natuurlijk. We hebben een ticket gekocht bij een vriendelijke Mountie en zijn het park in gereden. Eerst nog even een fotootje van Vegas, je kunt daar tegenwoordig niet meer ongestoord je business doen (!):


Dan op weg naar Valley of Fire, sorry, toch weer met die auto..:


Thuis vroegen ze om een foto waar we beiden op staan:


Als Western liefhebber verwachtte ik achter elke rots John Wayne, maar ik moest het doen met van die kleine kwartelachtige beesten die we in Europa nog nooit gezien hadden. En ze waren snel, want we waren te laat met de foto. De vergezichten in dit park zijn weergaloos, wat een natuur:


Zonder het te merken rijden we hier op 2000 meter hoogte en dat is na het eten goed te merken. Na 2 "Buds" (Budweiser!) gaan Eric en ik even TV kijken en ongemerkt vallen we in een diepe slaap. 

07:33 uur  7 maart:  nu in Springdale bij de Majestic View Lodge weer vroeg op en verder naar Page en Lake Powell. Helaas is het nu slecht weer in Zion NP, maar we gaan het toch proberen in het park. Morgen weer een zonnetje en een nieuw verslag. Nu op weg naar een breakfast.4 opmerkingen:

Anita zei

En wie heeft die foto van jullie beiden gemaakt? Een ouwe Indiaan? Leuk hoor, hele mooie foto! Bedoel je met die kleine dieren soms "Murmeltiere"? Maar zo zullen ze die beestjes in Amerika wel niet noemen! Lekker ontbeten? Hier gaat de zon al weer onder. Goede reis vandaag! xxx

DAPHNE zei

Hey Viva Las Vegas! Super zeg! Hartstikke leuk om de verhalen even "mee te pikken". Heel veel plezier daar en enjoy good ol' US of A.
XDaphne

Anoniem zei

Vrouwtje net gesproken, ze heeft het al prima naar haar zin. Zit naar mannetjes op JIBJAB te kijken :). Ze voelde zich erg in love dat mannetje om 03.00 uur niet kon slapen, heimwee naar vrouwtje....Zoet! Veel plezier en ik volg jullie, geen stoute dingen doen, op tijd naar bedje met natte haartjes! Hartelijke groet, Yvonne

Anoniem zei

TEST
ATM SERVICES